ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΑΝΕΜΩΝ

Η πανέμορφη Μύκονος , γνωστή και ως νησί των ανέμων είναι το πιο διάσημο νησί των Κυκλάδων και αποτελεί ένα μοναδικό προορισμό για κάθε γούστο. Τα κατάλευκα σπιτάκια με τα μπλε παράθυρα, οι ασβεστωμένες αυλές , τα γραφικά σοκάκια με τα όμορφα καταστήματα εντυπωσιάζουν κάθε επισκέπτη.

Πανέμορφες Παραλίες - Ιστορία & Πολιτισμός

Στη γοητευτική Μύκονο θα βρείτε παραλίες για κάθε γούστο, ερημικές ή κοσμοπολίτικες , όλες με κρυστάλλινα νερά και χρυσή άμμο. Θα ενθουσιαστείτε με την έντονη νυχτερινή ζωή και θα απολαύσετε τις παραδοσιακές γεύσεις αλλά και πασίγνωστα εστιατόρια.

Για όσους θέλουν να γνωρίσουν τον πολιτισμό και την ιστορία του νησιού υπάρχει το Αρχαιολόγικο Μουσείο, το Ναυτικό και το Λαογραφικό. Μπορείτε να επισκεφτείτε την εκκλησία της Παραπορτιανής, το Μοναστήρι στην Άνω Μερά, τους Ανεμόμυλους στη «Μικρή Βενετία».

Μην παραλείψετε να δείτε την γειτονική Δήλο, αυτό το υπαίθριο μουσείο, μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.

Ο κοσμοπολίτικος αέρας, η ρομαντική ατμόσφαιρα, οι ομορφιές του νησιού και το ιστορικό του ενδιαφέρον συνθέτουν το μοναδικό χαρακτήρα της Μυκόνου και την κατατάσσουν στους πρώτους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο και προσελκύουν χιλιάδες τουρίστες και διεθνείς προσωπικότητες.

Κράτηση Τώρα
Φορτώνει...
Ουπς!
Τρέχετε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού που δεν υποστηρίζουμε πλήρως. Κάντε αναβάθμιση σε αυτό για καλύτερη εμπειρία.
Ο δικτυακός τόπος μας λειτουργεί καλύτερα με το Google Chrome.
Πώς να αναβαθμίστε το πρόγραμμα περιήγησης